ЧЕК ЛИСТА: Овие ритуали жените ги прават пред секс!

Би било супер кога секој  секс  би бил спонтан, но, реалноста е поинаква бидејќи сите жени мораат  да ги  завршат своите ритуали  пред секс.Овие осум ритуали жените најчесто  ги прават пред секс:
1. Облекуваат  спарна долна облека
Градникот и  гаќичките кои се сложуваат  прават  жената да се чувствува посигурна.
2. Се депилираат
Влакната се причина поради која жените одбиваат секс.
3. Подготвуваат  романтична и  секси  музика
Доколку мажот доаѓа прв пат на посета, во позадина веројатно ќе свири  сензуална музика, за да се разбуди страста.
4. Тој ден внимаваат што  јадат
Доколку  се надеваат на акција избегнуваат храна која предизвикува гасови.
5. Мирис
Жените  го испраксирале мирисањето на пазувите до совршенство
6. Го освежуваат меѓуножјето
Миењето на вагината  со  користење на освежувачки марамчиња или интимни спрееви.
7. Контрацептивни  средства
И кај оние кои мислат на се секогаш  се јавува тронка паника дали земале контрацепција или не.
8. Се  насмевнуваат  кога ќе средат се
По депилацијата, освежувањето, се погледнуваат во  огледало  за да се уверат дека изгледаат  феноменално.Овие осум ритуали жените најчесто  ги прават пред секс:
1. Облекуваат  спарна долна облека
Градникот и  гаќичките ко

Пронајдете не на следниве мрежи: