Цела Македонија на нозе: Масовна поддршка за собирот на ВМРО-ДПМНЕ

Граѓаните од повеќе градови ширум Македонија утрово масовно тргнаа за Скопје.Сплотено се собираат во родните градови и доаѓаат кон спортскиот центар „Борис Трајковски“ каде денес ќе се одржи голем собир на владејачката партија.
Во неколку автобуси, граѓани на Штип веќе патуваат кон Скопје, со цел да бидат дел од собирот на кој ќе се обрати лидерот на владејачката партија, Никола Груевски.

Битолчани уште утрово се упатија кон собирот на владејачката партија.

И прилепчани масовно тргнаа кон Скопје.

Кавадарчани веејќи македонски знамиња се сплотија во градот и тргнаа кон Скопје.

На големиот собир на ВМРО-ДПМНЕ, тргнаа и велешани.

На собирот во „Борис Трајковски“ ќе бидат присутни и кичевчани.

 Сплотено се собираат во родните градови и доаѓаат кон спортскиот центар „Борис Трајковски“ каде денес ќе се одржи голем собир на владеј

Пронајдете не на следниве мрежи: