Цела ноќ силувал девојка со пречки во развојот!

Полицијата во Белград го уапсила Д.Џ.(42) поради сомневање дека цела ноќ силувал девојка со пречки во развојот. Тој несреќната девојка ја нашол како седи на клупа по краток разговор ја повикал кај себе и на истото место ја вратил следниот ден.Случајот го пријавило семејството на девојката. Неколку дена подоцна осомничениот е уапсен. Имено, тој на полицијата и раскажал дека девојката сама се согласила, односно дека тој не ја натерал на ништо.
Тој неколку дена ја набљудувал девојката која вообичаено сама седела на клупа. Не знаејќи дека станува збор за девојка со пречки во развојот и пришол и почнал да разговара со неа.
Кога и предложил да одат кај него, таа немала ништо против.
-Тој признал дека ја однел во својот стан, а кога започнал да ја соблекува, таа не се бунела. Несреќната девојка не можела да и објасни што се случило и каде била.
Долго и требало за на полицијата да и каже каде била и кој ја одвел. Врз основа на гинеколошкиот  преглед бил утврден нејзиниот идентитет.
Доколку се прогласи за виновен, му претстои казна од 3 до 15 години затвор.Случајот го пријавило семејството на девојката. Неколку дена подоцна осомничениот е уапсен. Имено, тој на полицијата и раскажал дека девојката сама

Пронајдете не на следниве мрежи: