ЦЕЛИОТ СВЕТ Е ЗАГРИЖЕН: Дали продолжува конфликтот меѓу двтете Кореи?

Loading...

Целиот свет е загрижен за состојбата меѓу двете Кореи. Севернокореанскиот лидер Ким Јонг Ун  и наредил на војската да биде на граница и да биде спремна за борба. 
КРТ објави фотографии од состанокот кој бил одржан во Северна Кореја, на кој била објавена „квази војна“ кон Јужна Кореја, јавува Reuters
А да потсетиме вчера Севрна Кореја испука проектили кон границата со Јужна Кореја. 
Целиот свет е загрижен од настаните односно од она што ќе се случува во иднина и како ќе биде надминат овој конфликт.Севернокореанскиот лидер Ким Јонг Ун  и наредил на војската да биде на граница и да биде спремна за борба. 
КРТ објави фотографии

loading...
Loading...