Целиот живот носи белег на своето лице: На денот на свадбата не сакаше да го покрие

Loading...

Една Американка со име Ферин Рој стана инспирација за сите невести во светот, но и воопшто за сите луѓе кои ги охрабри со нејзината порака за животот.Инаку таа под своето десно око и под пределот на образот има голем белег поради кој во младоста имала големи проблеми.
Својот белег го смета за единствен и дефинитивно не сака да го прекрие, а таа на тој начин стана и инспирација на многу жени.

Таа во минатото си дала заклетва дека никогаш нема да го прекрие белегот, а тоа и се случи на денот на нејзината свадба и целта како што вели и било сите кои имаат некаков белег да научат да живеат со него, погледнете како навистина убаво и стои белегот.
 
 Инаку таа под своето десно око и под пределот на образот има голем белег поради кој во младоста имала големи проблеми.
Својот

loading...
Loading...