Цело семејство завиено во црно, двајца браќа и бремената жена тргнале на свадба, завршиле под куп камења

Loading...

Три млади лица од едно семејство загинаа во одрон на патниот правец Торовица-Малецај кај албанскиот град Лежа.Според полициското соопштение, во несреќата загинале браќата Едмонд(31) и Валентин(29) и сопругата на Едмонд, Аида Зефи(21), која била бремена.

Жртвите се од селото Рабоште, а патувале со автомобил кон Торовица за да присуствуваат на домашна веселба кај родителите на Аида.
Причина за одронот се обилните дождови во изминатите денови.

 

 Според полициското соопштение, во несреќата загинале браќата Едмонд(31) и Валентин(29) и сопругата на Едмонд, Аида Зефи(21), која била бремена.

loading...