Целото семејство Марјановиќ во притвор?!

Loading...

Пејачката Јелена Марјановиќ е убиена на почетокот на април во 2016 година, а случајот за нејзиното убиство сѐ уште не е во целост решен.Порани начинот на кој е убиена, со девет удари во главата, експертите укажуваат дека станува збор за злосторство од страст. Вомедиумите се пишуваа бројни шпекулации за тоа кој е убиецот и  дали имал помошници.
Неодамна медиумите објавиле дека следува апсење на уште едно лице од семејството Марјановиќ, кое наводно му помогнало на Зоран да ги прикрие трагите од убиството.
Чудното однесување на смемејството Марјановиќ, контрадикторните изјави, претераното експонирање во јавноста го будат сомнежот дека членовите од семејството на некој начин евентуално се вмешани во убиството на пејачката.
Иако Марјановиќ се сомнителни на полицијата, медиумите и извори блиски на обвинителството велат дека сѐ уште нема доволно цврсти докази за нивно апсење.Порани начинот на кој е убиена, со девет удари во главата, експертите укажуваат дека станува збор за злосторство од страст. Вомедиумите се пишуваа

loading...
Loading...