Чесна сестра родила бебе и му го дала името Фрањо

Loading...

Една чесна сестра од Салвадор, која тврди дека не знае дека била бремена, родила син оваа недела. На момчето му го дала името Фрањо во чест на папата!По јаките болки веднаш била пренесена во болницата каде заклучиле дека е бремена.
30-годишната жена донела на свет здраво машко дете тешко 3,5 килограми. Останатите во болницата почнале да собираат пати и облека за да и помогнат.
-Не знаев дека сум трудна. Само почувствуваав болки во стомакот-изјавила чесната сестра.
На бебето му го дала името Фрањо.
Останатите сестри изјавиле дека биле„многу“ изненадени. По јаките болки веднаш била пренесена во болницата каде заклучиле дека е бремена.
30-годишната жена донела на свет здраво машко дете тешко

loading...
Loading...