Четири жени силувале маж и го држеле заробен четири дена

Тој мислел дека само му нудат превоз до градот, но кога сфатил дека одат во друга насока, за него започнал хоророт.25-годишен војник од Зимбабве претрпел 4-дневно малтретирање. Наводно, тој стопирал автомобили со цел некој да го однесе до градот. Пред него застанал еден Мерцедес во кој имало три жени и еден маж. Тие му понудиле превоз, но тој не можел ниту да претпостави што го чека.
Кога се побунил дека одат во погрешен правец, мажот кој бил во колата извадил нож и му се заканил да не прижа отпор, додека една од жените му врзала превез преку очите.
Тие го одвезле во една куќа каде го држеле 4 дена. Таму бил постојано физички малтретиран и присилуван на секс со жените. Потоа го одвезле во планините, каде го каменувале и го оставиле сам. Војникот случајот го пријавил во полиција и побарал детална истрага за случајот.25-годишен војник од Зимбабве претрпел 4-дневно малтретирање. Наводно, тој стопирал автомобили со цел некој да го однесе до градот.

Пронајдете не на следниве мрежи: