Член на СДСМ јавно ја искина членската книшка

Loading...

Голем е револтот помеѓу членовите од СДСМ, кои се разочарани и предадени од нивниот лидер Зоран Заев. Денеска јавно член на СДСМ ја искина членската книшка и побара предавниците да се испратат во Косово, а Заев да добие албанско име.-Јас сум член од СДСМ, кажувам пред сите, оваа книшка треба да се поништи и изгори, истакна член на СДСМ кинејќи ја пред сите членката книшка.
-Овој народ се борел, мојата фамилија се борела за народ, а не се борела за предавници. Предавниците нека одат во Косово, а Заев да добие албанско име, вели револтираниот граѓанин.-Јас сум член од СДСМ, кажувам пред сите, оваа книшка треба да се поништи и изгори, истакна член на СДСМ кинејќи ја пред сите членката книшка.

loading...