Човек купил земја и наследил таен амбар полн со ОВА. Ќе се изненадите!

Loading...

Еден човек од Њујорк отишол во пензија. Сакал мудро да си ги искористи парите и одлучил да купи куќа и неколку хектари земја во Португалија.Скромната фарма била празна 15 години. Сопственикот и неговата сопруга починале и немале наследници. Куќата била продадена за плаќање данок. Постоеле неколку заинтересирани купувачи, но големиот амбар имал затворена челична врата која била цврсто заварена.
Никој не сакал да прави дополнителни трошоци за да види што има внатре. Токму затоа, никој не дал понуда за тоа место.
Човек од Њујорк го купил имотот по преполовена цена, се преселил и се подготвувал да го урне амбарот. Љубопитноста го убивала.

Тој и неговата сопруга ја купиле идеалната опрема за да ја исечат вратата и да видат што има внатре во амбарот.
Што пронашле внатре?
Фиат кабриолет, Форд Кортина МК2, Мерцедес Бенз 180/190, Лотус Супер 7 серија 4, Лотус Елан ФХЦ, Опел ГТ, Алфа Бертоне, некои предмети пред војната, американски баржи од седумдесеттите, Остин А40 Сомерсет и бројни други автомобили!
Скромната фарма била празна 15 години. Сопственикот и неговата сопруга починале и немале наследници. Куќата била продадена за плаќање данок. Постое

loading...
Loading...