Човек се разбyдил на сопствениот погреб

Loading...

Дама Занте (34) одеднаш се разбудил на сопствениот погреб, ковчегот бил отворен и тој станал од него, сите што биле дојдени на погребот останале вчуденевидени.
Човекот што бил над ковчегот во тој момент приметил дека „покојниот“ ја мрда ногата и почнува да се буди.
Среќа што Занте се разбудил на време, бидејќи во текот на денот требало да биде префрлен во мртовечница.
Тој веднаш е префрлен во болница. Имени, во Зимбабве ова не е ретка појава некој да се врати во живот.
Уште едно „воскреснување“ се случило во 2012 година, кога некоја жена се разбудила во ковчег.Дама Занте (34) одеднаш се разбудил на сопствениот погреб, ковчегот бил отворен и тој станал од него, сите што биле до

loading...