Човек со големо срце: Тоа што го сторил полицаецот за малото девојче е несекојдневно!

Loading...

Многу од нас, имаат среќа да не бидат сведоци на ваква страшна несреќа. Но полицајците, секојдневно се соочуваат со слични ситуации.Кога полицаецот Страк, бил повикан на местото на фатална сообраќајна несреќа. Одеднаш му пришло 2-годшно девојче кое било само и во шок. Автомобилот на нејзиниот татко бил целосно уништен, а татко и загинал.
На полицаецот, веднаш му проработел татковиот инстинкт, го грабнал детето и се тргнал од местото на несреќата, мислејќи што би направил, додека ќерка му се најде во ваква ситуација. Овој фин човек, покажал кон небото и почнал да ѝ пее приспивна песна, за да ја смири.
Додека го правел тоа, негов колега го фотографирал, бидејќи бил трогнат од глетката.Кога полицаецот Страк, бил повикан на местото на фатална сообраќајна несреќа. Одеднаш му пришло 2-годшно девојче кое било само и во шок. Автомобило

loading...
Loading...