Човекот со ДВА ПЕНИСИ си ја отвори душата: Спиев со повеќе од 1000 мажи и жени!

Loading...

Анонимниот човек, кој на интернет е познат како DoubleDickDude, стана вистинска ѕвезда откако објави дека има два потполно функционални пениси од по 25 центиметри. Благодарејќи на стекнатата слава, тој сега напиша и мемоари, во кои детално опиша како изгледа животот со ова ретко пореметување.Книгата „Двоглавиот: Мојот живот со два пениси“, е полна со приказни за тоа како изгледа да се расте со ова ретко пореметување, кое се јавува еднаш во 5,5 милиони случаи. Уште поретко, ако се земе во предвид дека двата полни органи на овој господин се потполно функционални.
Тој тврди дека спиел со преку 1000 мажи и жени и открил дека жените значително побурно реагираат на неговата состојба.
„Сѐ зависи од девојката. Некои се воодушевуват, а други мислат дека пенисот е лажен. Некои баш бурно реагирале и ме нарекувале со разни имиња. Но, поголем дел од нив се љубопитни. Дел од нив се имаат предомислено во последен момент, а мажите НИКОГАШ не се предомислуваат, па дури и ако се преплашени“, вели тој на својот профил на Редит.
Тој откри и дека избегнува да оди во јавни тоалети, бидејќи млазот му излегува од двата органи, па тоа умее да биде непријатно.
„Пред да станам DoubleDickDude, никого не го интересираше што имам да кажам. Но, сега имам шанса да им помогнам на луѓето кои се чувствуваат осамено или изгубено. Со сета оваа негативна енергија околу нас, сјајно е чувството кога можете да сторите нешто позитивно“, рече тој.
Иако не сака да го открие својот идентитет, тој тврди дека ова не го прави за да стекне слава и најави дека заработените пари од книгата ќе одат директно во џебот на неговиот уредник.Книгата „Двоглавиот: Мојот живот со два пениси“, е полна со приказни за тоа како изгледа да се расте со ова ретко пореметување, кое се

loading...
Loading...