Црква, говорница,банка – еве каде се луѓето имале секс!

Loading...

Постојат доста авантуристи кои го сакаат возбудувањето кое со себе го носи сексот во јавност. За нив не постои ни место ни време кое не е погодно за жешките игри.Весникот „Mirror“ направи листа на најчудните места на кои луѓето доживеале секс во јавност.
Градските ѕидини во Њукасл
Запалениот пар насреде бел ден имале секс на врвот на тврдината Градски ѕидини во Њукасл. Нивните фотографии го обиколија целиот свет.
Дворецот Виндзор
Во 2009. година еден пар беше фатен после секс на тревникот на дворецот Виндзор. Туристите сигурно не очекувале ваква атракција кога ја посетувале кралската резиденција.

Телефонска говорница
40 Минутниот секс во телефонска говорница ги забавувал случајните минувачи во 2008. година. Сето тоа се одиграло во Бриџтаун на едно многу незгодно место – веднаш под главниот суд.
Црква
Еден пар во Италија испробал секс во исповедница за време на утринска миса. Вознемирените верници ја повикале полицијата кога во исповедницата ги слушнале гласните воздишки. Пијаниот пар бил казнет поради „вознемирување на религиозно случување“.
Банка
Французите се познати по својата сексуална страст, а еден француски пар не можел да се воздржи од сексот насреде една банка. Една група на тинејџери го снимила овој настан со мобилен телефон.
Кран
Кој од вас барем еднаш во животот го кренал погледот кон кран дигалка и си помислил дека тоа е место створено за секс? Токму тоа го помислиле Џастин Дан и Никол Алберт од Флорида. Тие се качиле на кранот и насреде бел ден имале секс на врвот на кранот. Тие не биле казнети затоа што сопственикот на кранот бил таткото на Џастин, но биле предупредени во иднина да бидат подискретни.Весникот „Mirror“ направи листа на најчудните места на кои луѓето доживеале секс во јавност.
Градските ѕидини во Њукасл

loading...
Loading...