Црно комбе СЕЕ СТРАВ: Загрижен татко на 7-годишно девојче објави предупредување на Фејсбук!

Откако неговата 7-годишна ќерка се најде во сериозна опасност, еден загрижен татко од Загреб на Фејсбук објавил предупредување наменето за сите родители, наведувајќи дека на неговата ќерка и нејзината пријателка (8), вчера во Врбани им се обратил човек кој возел црно комбе и ги повикал да дојдат со него во Мекдоналдс.„Среќа што ги учиме децата никогаш да не ги слушаат непознатите луѓе и тие не одговорија на поканата, туку веднаш дотрчаа да ни кажат што се случи. Секако, додека бевме во потрага по комбето, тоа веќе си замина во непознат правец. Според описот на девојчињата, човекот е со малку подебела градба и вози црно комбе. Ја известив полицијата, а вас ве молам да ја споделите објавата и да внимавате. А тој нека го моли Бога да го уапси полицијата, бидејќи ако го фатам, јас ќе го однесам во Мекдоналдс..“, напишал овој татко на Фејсбук.
Во коментарите се јавиле и други луѓе кои го забележале истиот човек во нивното соседство.
Полицијата трага по педофилот.„Среќа што ги учиме децата никогаш да не ги слушаат непознатите луѓе и тие не одговорија на поканата, туку веднаш дотрчаа да ни кажат што се

Пронајдете не на следниве мрежи: