ЦРВЕН АЛАРМ! Балканот ќе го зафати големо невреме

Loading...

На страницата blitzortung, која го следи движењето на облаците и грмотевиците, Балканскиот полуостров е прикажан во црвена боја.Ова значи дека може да се очекува големо невреме, проследено со грмотевици и дожд.
Страницата ја пренесува состојбата во реално време, а во моментов нај „црвен“ е Балканот.
Ова значи дека може да се очекува големо невреме, проследено со грмотевици и дожд.
Страницата ја пренесува состојбата во реално време, а во

loading...