Чудо од дете: Си чува 30 змии по дома, меѓу кои и питон-анаконда!

Loading...

Ова девојче чува повеќе од 30 змии во својот дом, меѓу кои е и еден питон- анаконда. Иако ја имаат каснато повеќе пати таа вели дека не им се плаши туку ги обожава.Американката Криста Гуарино (9) од Детроит живее со 30 змии по дома меѓу кои и питон- анаконда. Криста јаде, спие и си игра со нив секојдневно.
Иако ја имаат каснато повеќе пати таа кажува дека не им се плаши туку напротив ги обожува!
Таа многу рано се има сретнато со нив бидејќи нејзиниот татко е стручњак за рептили.На свои две години ја држела првата змија. Зборот „змија“ бил еден меѓу првите кои таа ги изговорила.
Што се прави таа со нив можете да погледнете во видеото што следува…

 
Американката Криста Гуарино (9) од Детроит живее со 30 змии по дома меѓу кои и питон- анаконда. Криста јаде, спие и си игра со нив секојдневно.

loading...
Loading...