ЧУДО: После 4 спонтани абортуси им се роди четворка!

Loading...

Грејс и Џејмс Слетери од Ирска со години се бореле со неплодност и поминале четири ужасни спонтани абортуси.
Битката за дете целосно ги исц

loading...
Loading...