Чудотворен пијалок за чистење на бубрезите- Прочистете се брзо и лесно!

Loading...

Бубрезите се едни од највиталните органи во нашиот организам. Тие секојдневно филтрираат преку 200 литри крв елиминирајќи ги штетните материи кои ги внесуваме во организамот.Тие, всушност се врста на одбрамбен организам кои во текот на денот уништуваат околу две литри отпадни материи и вишок на вода како урината.
Нивни најголеми непријатели се солта, генетски модифицираната храна, протеини од животинско потекло, засладувачите, газираните пијалоци, кофеинот и цигарите.
За да ги исчистите вашите бубрези, би било добро да пиете голема количина на вода, но и следниот напиток….

-Сок од половина лимон
-една кива (излупена)
-една банана
-пола китка магдонос
-една чаша вода
Сите состојки измиксирајте ги во блендер (лимонот е потребно да се исцеди па да се стави во блендерот).
Сокот е најдобро да се пие наутро.Тие, всушност се врста на одбрамбен организам кои во текот на денот уништуваат околу две литри отпадни материи и вишок на вода како урината.

loading...
Loading...