Чувајте се од мажите во овие три хороскопски знаци

Loading...

Не само  што  не се мажи за цел живот, туку би можеле и да ве уништатРак Раковите можат да се сместат во две групи – оние кои го сакаат својот дом, но се напорни, ситничари и критичари, и оние кои се пасивни, мрзливи и незаинтересирани. Таквите најчесто се со жената поради корист, наследството или поради позицијата, односно од било која причина која на лесен начин ќе им овозможи стекнување на богатство и позиција. Иако ги сака жената и децата, никогаш со ништо нема да биде задоволен до крај и секогаш ќе пронајде нешто што во него ќе предизвика критика или жалење. Сепак, по правило се верни – секако, само ако сите нивни желби во домот се задоволени.
Шкорпија Единствениот начин на кој ќе создадете брачна хармонија со овој знак е слепо да го следите во сите негови потфати. Шкорпиите не поднесуваат доминантни жени, тие се старомодни и сакаат да покажат „кој е мажот во куќата“. Сепак, тие ја обожуваат својата сопруга и децата и се успешни на работа, што им овозможува успешно да се грижат за своето семејство.

Во длабочината на душата нивните чувства се навистина благородни, иако никогаш нема да научат да ги изразат. Ако можете да ги задоволите сите негови огромни желби, во креветот и надвор од него, би можеле да имате успешен брак.

 
Стрелец Овој тип на мажи бара мудра и тактична жена бидејќи тој ќе ги забележи нејзините грешки, несовршености и мани. Неговиот интерес за светот е огромен – сака да помогне и да учествува во се`, што понекогаш тешко го држи врзан за бракот и домот. Со овој маж не е тешко да се живее, но поради неговиот недостаток на чувства, големото нетрпение за било што ограничено или строго утврдено со правила, неговата сопруга ќе биде приморана да ги прошири своите хоризонти за да одржува чекор со него.Рак Раковите можат да се сместат во две групи – оние кои го сакаат својот дом, но се напорни, ситничар

loading...