Дневен хороскоп за 11.06.2013

Loading...

Овен
Избегнувате важни одлуки поврзани со семејството, недвижниот имот, поврзани со саканите, и воедно во врсака со се што се случува околу вас. Особено фрустрирачки е тоа дека и покрај што ги избегнувате овие релации, сепак се однесувате пристрасно за прашања поврзани со семејството и домот.
Бик
Денес ќе стекнете нови искуства со помош на други луѓе. Всушност можен е и нов почеток на љубовен план. Ако е така, тоа ќе биде тотално необично и дефинитивно незаборавно. Внимавајте да не кажете или направите некоја глупост, за која подоцна ќе зажалите.
Близнаци
Денес ќе се чувствувате опседнати во врска со финансиските прашања. Можеби сакате да купите нешто, но силно сте опседнати со тоа како да добиете пари, а не како да ги потрошите.
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Избегнувате важни одлуки поврзани со семејството, недвижнио

loading...
Loading...