ДА НЕ Е БЕЗ ИЧ: Колку чини Нескафе во Богданци?

Три нес кафиња и две кока коли вкупно чинат 120 денари во Богданци.Кафулињата во градот на југот од Македонија (ги има вкупно три) очигледно ги продаваат пијалоците колку да не се џабе.
Ако се има предвид дека на пример во Охрид, едно нес кафе е 150 денари, а во Скопје 120 денари, станува јасно колкава разлика има од еден до друг град во Македонија.Кафулињата во градот на југот од Македонија (ги има вкупно три) очигледно ги продаваат пијалоците колку да не се џабе.
Ако се има предвид д

Пронајдете не на следниве мрежи: