Да се потсетиме: Како изгледаше Емина пред неколку години?

Да се потсетиме како Емина изгледаше пред 5 години….Пејачката на својот фејсбук профил постави слика од 2009 година. Секако верните обожаватели имаа само најдобри коментари за сликата.
Мора да признаеме дека таа за 5 години воопшто не се променила. Може да се каже дека со годините станува се попривлечна…
Погледнете ја сликата, што мислите вие?

 
 

Објава by Emina Jahovic.
Пејачката на својот фејсбук профил постави слика од 2009 година. Секако верните обожаватели имаа само најдобри коментари за сликата.
Мора д

Пронајдете не на следниве мрежи: