Џафери и Борисов ќе го водат настанот на Илинден, а Заев на шетање

Loading...

Талат Џафери и Бојко Борисов ќе го водат настанот на Илинден во Крушево а ЗЗ на шетање во Сад. Полека пакувајте се и си одиме од државава
Талат Џафери и Бојко Борисов ќе го водат настанот на Илинден во Крушево а ЗЗ на шетање во Сад. Полека пакувајте се и си одиме од државава

loading...
Loading...