Дали би го дозволиле ова? Мајката ѝ дозволила на ќерката да направи нешто, поради што ја осудува целиот свет!

Loading...

Сакала да ѝ ја врати самодовербата.Лиса Вилсон, ѝ дозволила на својата ќерка Самер да стави филери вна усните кога наполнила 17 години. Многумина ја осудувале за постапката, бидејќи самодовербата треба да се гради од внатре, а не на основа на згледот.
„Знам дека сите ме осудуваат, но сакав да ѝ помогнам на ќерка ми. Ги гледала другите девојчиња како го прават тоа, па сакала и таа“, вели мајката.
Лиса вели дека тоа ѝ помогнало.
„Знам дека е многу млада за такви промени, но мислам дека навистина ѝ помогна на мојата ќерка“, вели таа.Лиса Вилсон, ѝ дозволила на својата ќерка Самер да стави филери вна усните кога наполнила 17 години. Многумина ја осудувале за постапката, бидејќи

loading...
Loading...