Дали ДИК направи буквален грабеж на гласови?!

Дали ДИК направи буквален грабеж на гласови?! Ова прашање го поставуваат читатели кои до нашата редакција испратија фотографии од листата на ДИК на самото изборно место, споредено со она што ДИК го има на својата веб страница каде ги објавува резултатите од вториот круг од локалните избори.

Извор:republika.mkОва прашање го поставуваат читатели кои до нашата редакција испратија фотографии од листата на ДИК на самото изборно место, споредено со она што ДИ

Пронајдете не на следниве мрежи: