Дали е матријал за брак? Ова се 10-те суптилни знаци кој го издаваат!

Ова се знаци кои покажуваат дека тој ќе биде одличен сопруг…1.Подготвен е вас да ве стави на прво место
Ако сте му важна и е заљубен во вас, тогаш е подготвен вас да ве стави на приоритетната листа.
2.Тука е во кривни моменти
Кога сте болни, нерасположени, имате проблеми секогаш е тука да ви пружи поддршка.
3. Доследен е
Оваа е многу важна карактеристика која навистина треба да ја цените.
4. Ве поттикнува да бидете подобри
Тој треба да го буди најдоброто во вас а не најлошото. Таков животен сопатник ви е потребен.
5.Знае да покаже дека сте му важна
Не само со зборови туку и со дела покажува дека вие сте важна.

 

6. Не морате да глумите
Пред него вие сте навистина вие. Ако го нема она чувство дека треба пред него да ги контролирате зборовите тогаш тој е вистинскиот.
7. Не се обидува да ве поправи и промени
Мажот кој вреди да го задржите не се обидува да ве промени, туку ве прифаќа каква што сте.
8.Ја сака вашата лудост
Мажот не треба да ве сака само поради убавината, треба да ги сака и оние „мали лудости“ кои вие знаете да ги правите.
9. Сексот станува се подобар
Со текот на времето сексот е се подобар и поопуштен. Тој се повеќе се труди да ви угоди во кревет.
10. Праведно „се расправа“
Многу е важно како и пристапува на кавгата. Ако и покрај тоа што знае дека е виновен продолжува да ве напаѓа тогаш навистина не е за вас. 1.Подготвен е вас да ве стави на прво место
Ако сте му важна и е заљубен во вас, тогаш е подготвен вас да ве стави на прио

Пронајдете не на следниве мрежи: