ДАЛИ Е МОЖНО: 11-годишно момче и направило дете на 36-годишна жена!

Loading...

11-годишно момче и направило дете на 36-годишна жена!По бројот на бремени малолетнички, Нов Зеланд е трета земја во светот според податоците од 2009 година во која има најмногу тинејџери кои станале родители. 
Од друга страна 10 % од новородените бебиња во Нов Зеланд ги раѓаат мајки кои се помлади од 20 години. 

Кога станува збор за малолетни родители, интересен е еден екстремен случај каде 11 годишно момче и направило дете на 36- годишна жена. 
Иденитетот на актерите во овој случај не е објавен а не се изнесени ни повеќе детали. По бројот на бремени малолетнички, Нов Зеланд е трета земја во светот според податоците од 2009 година во која има најмногу тинејџери кои станале р

loading...
Loading...