Дали е можно 16- годишна девојка да објави вакво нешто?! Ќерката на Цеца повторно во центарот на вниманието

Loading...

Наследничката на фолк ѕвездата Цеца Ражнатовиќ, Анастасија на својот Инстаграм профил поставила слика која објаснива колку видови на ку**ање постојат.Постојат два вида ку**ање и два начина на ку**ање. Луѓе кои се ку**аат за кеш и луѓе кои се ку**аат низ животот. Овој вториот вид е многу полош. Животот не е должен да ви плати“, пишува на фотографијата а Анастасија на тоа додала: „Вистина“.

Што мислите вие за тоа?Постојат два вида ку**ање и два начина на ку**ање. Луѓе кои се ку**аат за кеш и луѓе кои се ку**аат низ животот. Овој вториот вид е многу полош. Жи

loading...
Loading...