Дали ги познававте сестрите на Милица Тодоровиќ?

Loading...

Двете сестри на ултразгодната и сексапилна српска пејачка Милица Тодоровиќ,  Јована и Анѓела, иако не се занимаваат со јавна работа и двете се вистински убавици.Атрактивна пејачка Милица Тодоровиќ е една од најубавите и харизматичните млади музички ѕвезди на српската, но и регионалната естрадна сцена. Малкумина знаат дека Милица има две сестри

.Помладата Анѓела, која студира на Педагошкиот факултет во Јагодина и постарата Јована, со кого пејачката неодамна ја посети Куба.

Милица е горда на нејзините сестри и просто ги обожува.Атрактивна пејачка Милица Тодоровиќ е една од најубавите и харизматичните млади музички ѕвезди на српската, но и регионалната естрадна сцена.

loading...