Дали и вам ви е тогаш роденден?! Родените на овој датум се најсреќните луѓе!

Loading...

Луѓето  родени  во текот  на летните месеци за датумите на своето  раѓање говорат попозитивно  од другите луѓе.За истражувањето   биле интервјуирани 2000 луѓе за да се открие кој  датум е „најсреќен роденден“. Тој  ден е 28 јули.
Истражувачите  ги прашувале луѓето како  се чувствуваат на роденденот и  во  одговорите добиле заклучоци. Луѓето  родени  во текот на летните месеци се изјаснуваат за датумите на раѓањето попозитивно  од останатите.
60 проценти од нив  родени  во  јуни се среќни поради  раѓањето, 59 проценти родени  во јули и 5 во  август.
„Најсреќниот“ 28 јули е избран на основата: тој  ден е сончево  времето, се ближи денот за плата и  е лето.За истражувањето   биле интервјуирани 2000 луѓе за да се открие кој  датум е „најсреќен роденден“. Тој  ден е 28 ју

loading...