Дали има лек против акни?

Loading...

Проблематичната кожа не е проблем само на тинејџерите. Злобните акни знаат да се појават кога најмалку очекуваме. Особено кога сме пред некој настан…Што вели науката за ова? Зошто се појавуваат? Дали има лек против нив?
Хигиената на кожата, начинот на исхрана и хормоните се најголеми виновници за нивната појава.
Погледнете и дознајте зошто акните се појавуваат и дали постои лек против нив:Што вели науката за ова? Зошто се појавуваат? Дали има лек против нив?
Хигиената на кожата, начинот на исхрана и хормоните се најголеми вин

loading...
Loading...