Дали може да го препознаете: Кој македонски пејач е ова?

Објавување стари фотографии стана тренд. 
Оваа фотографија ја објави пејачката Кристина Арнаудова на нејзиниот профил на „Фејсбук“.
Дали можете да го препознаете овој наш македонски пејач.

 
Тоа е Ѓоко Таневски.

 Објавување стари фотографии стана тренд. 
Оваа фотографија ја објави пејачката Кристина Арнаудова на нејзиниот

Пронајдете не на следниве мрежи: