Дали ова е новото момче на Калиопи?

Loading...

Се појави вест дека македонската пејачка Калиопи е во врска со сплитскиот бизнисмен Јосип Радељак. Двојката наводно минувала заедно доста време, а нивните пријатели тврделе дека меѓу нив има нешто повеќе од пријателство. Радељак не сакал ништо да коментира за неговиот приватен живот.
– Не сакам да го коментирам тоа затоа што не разговарам со новинари. Некои од нив навистина ми се згадија и можам да речам дека секој што ќе мине одредена граница ќе има работа со мене. Кога се зборува за педери се крева на нозе и претседателот на државата, а кога се тормози и навредува некој во зрели години тогаш никому ништо, рекол сплитскиот бизнисмен.

Радељак, како што пишуваат хрватските медиуми неодамна ја прекинал врската со актерката Долорес Ламбаш поради нејзините чести забави, а Калиопи се разведе од 13 години помладиот актер Васил Зафирчев.Се појави вест дека македонската пејачка Калиопи е во врска со сплитскиот бизнисмен Јосип Радељак. Двојката наводно ми

loading...
Loading...