Дали ова е шега: Македонец преку оглас сака да вработи 200.000 луѓе

Дали ова е шега или пак некоја грешка?Огласот кој стана хит во цела Македонија…
Дали се работи за печатна грешка или шега, проценете сами.Огласот кој стана хит во цела Македонија…
Дали се работи за печатна грешка или шега, проценете сами.

Пронајдете не на следниве мрежи: