Дали поради секс може да завршите во затвор?

Сексот како една од најприродните работи кој му носи задоволство на човекот, може да биде и опасен по неговата слобода.
Во некои земји во светот луѓето не може да имаат секс кога сакаат и каде сакаат, бидејќи за тоа постојат и закони кои може да ги лишат од слобода. На пример, во Индонезија властите размислуваат да донесат закон, кој ќе предвидува казна од пет години затвор за парови кои имаат секс пред брак.
Покрај Индонезија и Америка знае да воведува и предложува закони за сексот.
Во Калифорнија постои закон кој забранува секс со ѓаволот без кондом. Момчињата од Колорадо треба да бидат внимателни кога ја бакнуваат жената која спие.Тоа е чин кој бил забранет спрема стариот закон.
Американската држава Алабама во склоп на законот има уредба дека жената не смее да иницира секс на базен.
Сите љубители на спиење без облека ќе мора да се кријат во Минесота, бидејќи во некои делови од овие земји ваквиот нудизам во блажен сон е забранет со законот. Државата Џорџија ги казнува луѓето кои во имовина имаат било каква сексуална играчка, вибратор, дилдо или нешто трето.
Во неколку американски држави како Аризона,Охајо,Њујорк и Индијана со закон е забранета ерекција во јавноста. Државата Орегон со закон им брани на момчињата да пцујат во текот на сексот.
Во Висконсин мажите не смеат да пукаат од пиштол додека нвната жена доживува оргазам.Луѓето во Вашингтон се осудени на креативноста надвор од креветот. Имено, сите пози освен мисионерската се строго забранети со закон.
Откако ги знаете овие закони, дали би помислиле да одите во овие земји?

 
Сексот како една од најприродните работи кој му носи задоволство на човекот, може да биде и опасен по неговата слобода

Пронајдете не на следниве мрежи: