Дали повредата ќе го спречи Харис да настапува вечерва?

Loading...

Натпреварувачите во полна пареа се спремаат за вечерашните настапи на Икс фактор.Натпреварувачите на Икс фактор се во добро расположение, вклучувајќи го и малиот Харис кој пред минатата гала вечер го повреди прстот од левата нога.
„Повредата не е голема, одам на терапија и подобро ми е. Носам протеза кој ја фиксира ногата и не можам да го помрднам прстот. Не ми паѓа тешко, бидејќи никогаш не сум негативен и се што ми се случува во животот го поднесувам позитивно. Едвај го чекам вечерашниот настап, без обѕир на повредата“ – вели расположениот Харис Чато.

На прашањето дали ќе му попуштаат, тој вели: „На мене внимаваат моите цимери Лукијан и Алекса. Меѓутоа, генерално гледано не ми попушта никој и драго ми е поради тоа што сум во иста позиција како и сите останати. Единствена разлика е можеби, се што правам како и другите финалисти, но го правам побавно“.

На следниот ЛИНК погледнете како беше прославен 16-годишниот роденден на една од кандидатките на Икс фактор. Натпреварувачите на Икс фактор се во добро расположение, вклучувајќи го и малиот Харис кој пред минатата гала вечер го повреди прстот од левата ног

loading...
Loading...