Дали се сеќавате на жената тешка пола тон ? Таа ослабе 380 килограми, а еве како изгледа денес!

Mayra Rosales (34) за пет години успеа од тежина од 470 кг. да дојде до 90 кг. По ова навистина голема победа Mayra не се вратила на стариот начин на живот, а погледнете како таа денес изгледа.Она што е во нејзиниот живот беше пресвртна точка, е судењето во 2011 година, на кое се ослободила од обвинението дека „ со нејзиното тело го убила и згмечила две годишниот роднина Elisea“. Всушност, нејзината сестра, мајката на Elisea признала дека го злоупотребувала детето и сега се наоѓа на издржување казна затвор во траење од петнаесет години. Овој страшен настан се случил во 2008 година, кога Mayra и влезе во фокусот на светската јавност, и беше наречена „убиец од половина тон“. – Јас се откажав од себеси, па сакав да и помогнам на својата сестра. Па затоа го признав злосторството, иако знаев дека не сум виновна. Знаев дека сестра ми го злоупотребува детето, дека континуирано вика по него, и дека го тепа. Судот, сепак, беше на страната на правдата- изјавила таа. – Мислев дека сум на умирање. Се пред тоа не беше живот, и јас токму сега откривам некои работи. Сеуште се навикнувам на моето ново тело. Сега можам многу работи наведува Mayra која постигна невиден успех во губење на тежината благодарение на бројните операции, промената на начинот на исхрана, напорното вежбање и психолошките сесии.
Ќе се изненадите како таа изгледа денес, погледнете на следната страна.

 

 Она што е во нејзиниот живот беше пресвртна точка, е судењето во 2011 година, на кое се ослободила од обвинението дека „ со нејзиното тело го

Пронајдете не на следниве мрежи: