Дали Тони Цетински е човек од збор?

Loading...

Дали се сеќавате што изјави Тони Цетински после настапот на Младен Лукиќ во фазата “во куќата на судијата” во Икс Фактор?После феноманелниот и емотивен настап на Младен Лукиќ, во фазата “во куќата на судијата”, кога Тони Цетински му беше гостин и помошник на Жељко Јоксимовиќ, Тони Цетински изјави нешто за кое можеби некој се сеќава, некој не се сеќава, а некој не ни ставил акцент на ветувањето на Тони. Но Цетински беше толку воодушевен од настапот на Младен, што јасно и гласно даде изјава со која сега веќе би требало да ја има завршено кариерата. Проследете на следната страна детално за што станува збор.

После овој настап, Тони стана, му прииде на Младен, се ракува со него и рече:
-Ako ti ne pobediš, obećavam da ću se odreći svoje karijere! (Ако ти не победиш, ветувам дека ќе се одречам од мојата кариера!)
Младен Лукиќ го освои и срцето на Жељко и се пласираше во финалето, но таму отпадна прв. Уште првата “лајв” емисија, Младен имаше најмалку гласови од публиката и мораше да се врати дома.
Ќе се огласи ли Тони? Барем да појасни дека тој само го карикирал квалитетот на Младен и нема намера да ја заврши својата кариера, или пак ќе биде човек од збор и…После феноманелниот и емотивен настап на Младен Лукиќ, во фазата “во куќата на судијата”, кога Тони Цетински му беше гостин и помошник на Жељко Јок

loading...
Loading...