Дали забележавте: Денешниот датум е редок математички феномен!

Loading...

Овој ден е последниот со три непарни броеви по ред (09.11.13) во овој век.Следниот „непарен ден“ не чека за 92 години. 
Амриканците го обележаа подарувајќи по 911,13 долари на оној што ќе смисли најдобра промоција на овој ден.
Притоа, математичарот  Рон Гордон вели дека овој ден е позитивен за сите. Притоа, на сите им пружа причина за среќа.
„Овие денови се како календарски комети – се појавуваат на сите и го разубавуваат животот исчезнуваат“- додава тој.
Нумеролозите велат дека денес е одличен ден за промени.Следниот „непарен ден“ не чека за 92 години. 
Амриканците го обележаа подарувајќи по 911,13 долари на оној што ќе смисли н

loading...
Loading...