Дали знаете како се вика таткото на оваа убавица?

Оваа прекрасна девојка е ќерка на еден познат актер кој што ни е добро познат на сите. 
Можете ли да погодите за кого станува збор?&nb

Пронајдете не на следниве мрежи: