Дали знаете на што укажува оваа фотографија?

Loading...

Најпознатата бабица на друштвените мрежи, Ким Сун, која со нас споделила некои од најмагичните моменти на раѓањето на живот, поставила на Инстаграм фотографија со бебшки стапала кои се лупат…Што означува оваа фотографија?
Ништо освен дека бебето било носено подолго.
Плодовата вода во која било бебето, кога ќе помине терминот, може дополнително да ја исуши бебешката кожа, и поради тоа, доаѓа до лупење., најчесто на стапалата и дланките.
Ова не е причина за грижа.Што означува оваа фотографија?
Ништо освен дека бебето било носено подолго.
Плодовата вода во која било бебето, кога ќе помине терм

loading...
Loading...