Дамовски: МПЦ и МАНУ да се произнесат и да ни се приклучат на протестите

Loading...

Дамовски: МПЦ и МАНУ да се произнесат и да ни се приклучат на протестите.Повик до сите граѓани за зачувување на унитарноста и суверенитетот на Република Македонија, но и повик до Македонската праволславна црква и Македонската академија на науките и уметностите упати еден од организаторите на иницијативата „За Заедничка Македонија“, Борис Дамовски во интервју за ТВ НОВА.Повик до сите граѓани за зачувување на унитарноста и суверенитетот на Република Македонија, но и повик до Македонската праволславна црква и Македон

loading...