Даниел: Девојки вечерва спремете ги шамивчињата

Loading...

Даниел Кајмакоски вечерва ќе пее песна од неговиот ментор- Жељко Јоксимовиќ.
По повод вечерашниот настап Даниел ги повика сите девојки да ги земат шамивчињата во своите раце.
Погледнете што објави тој на Фејсбук.
 
 
 

Објава by Daniel Kajmakoski.
Даниел Кајмакоски вечерва ќе пее песна од негоДевојки вечерва спремете ги шамивчињата

loading...
Loading...