Даниел Кајмакоски: „Девојки ми нудат секс, но тоа не е воопшто романтично“

Loading...

Иако, нашиот единствен супер финалист во ултра популарното шоу X Фактор важи за најголем фаворит, Даниел Кајмакоски сепак не сака да се експонира.Вели дека неколку пати имал слична прилика, па од која не испаднало ништо и точно знае колку брзо може да се пропадне, поради што овојпат со двете нозе стои цврсто на земја.
„Имам интуиција дека токму сега е времето на мојот успех, но подготвен сум и на спротивното. Овојпат дојдов подготвен бидејќи веќе немам што да загубам. Ја оставив работата, станот и играм само на една карта“- раскажува Даниел и додава дека и Тамара заслужува да победи.

Даниел вели дека постојано има отворени понуди за секс од понежниот пол, на кои тој им одговара дека тоа не е воопшто романтично.
„Тие понуди не се убави, сепак не сме животни. Тие девојки не ме познаваат, па како тогаш можат да ми нудат такви работи? Девојките мораат да имаа малку гордост во себе. Јас, за жал, не сум вљубен, бидејќи добро одбирам, но бидејќи дефинитивно доаѓам да живеам во Белград, има време за се“- вели Даниел Кајмакоски.Вели дека неколку пати имал слична прилика, па од која не испаднало ништо и точно знае колку брзо може да се пропадне, поради што овојпат со двете

loading...
Loading...