Даниел Кајмакоски и се додворува на атрактивната Симона

Loading...

Даниел Кајмакоски со смс пораки со љубовна содржина и се додворувал на македонската поп-пејачка Симона Попоска.Според доброупатени извори Даниел и Симона се запознале минатото лето преку заеднички пријател и оттогаш ѕвездата на Х фактор редовно и праќал смс пораки и се јавувал од Белград и инсистирал на редовни дружења, секогаш кога доаѓал во Скопје.
Атрактивната охриѓанка неколку пати ја прифатила неговата покана да испијат пријателско кафе.

Кајмакоски неодамна изјави дека не бара девојка за забава туку девојка за женидба, па дали Симона е девојката на неговиот живот, допрва ќе видиме.Според доброупатени извори Даниел и Симона се запознале минатото лето преку заеднички пријател и оттогаш ѕвездата на Х фактор редовно и праќал смс

loading...
Loading...