Даниел Кајмакоски им го честиташе 8ми март на сите дами

Loading...

Суперфиналистот во популарното музичко шоу Икс Фактор, им го честиташе празникот на сите дами.Кајмакоски постави фотографија на Инстаграм на која им праќа бакнеж на сите дами по повод 8ми март. Даниел уште еднаш се покажа како голем џентлмен.Кајмакоски постави фотографија на Инстаграм на која им праќа бакнеж на сите дами по повод 8ми март. Даниел уште еднаш се покажа како голем џентлмен

loading...
Loading...