Даниел Кајмакоски: „Пејам за народот, без него немаше да успеам“

Loading...

Скромниот стружанец Даниел Кајмакоски се повеќе ја освојува публиката и ги оправдува најавите дека е новата македонска музичка ѕвезда.- „Се пее за народот. Без вас, јас немаше да бидам вака успешен и затоа секогаш ќе пејам за вас“- напиша на својот профил на социјалната мрежа „Фејсбук“.

Роден во Струга, а последниот период живее и работи во Австрија. Има свои авторски теми, а со својот прекрасен глас редовно ги остава без зборови членовите на жири Комисијата, од кои дел веќе му ја доделија и титулата „победник“.- „Се пее за народот. Без вас, јас немаше да бидам вака успешен и затоа секогаш ќе пејам за вас“- напиша на својот профил на социјалнат

loading...
Loading...