Даниел: Се вратив на музиката и покрај унапредувањето на работа!

Loading...

Даниел: Се вратив на музиката и покрај унапредувањето на работа!Даниел Кајмакоски, кој сите ги воодушеви како со раскошниот талент така и со скромноста, во изјава за Српскиот Курир, вели дека работел на градилиште, но дека е роден со музиката во себе.
– Работев на градилиште, но многу ја сакам музиката. Мојот татко свири на хармоника и пее народни песни. Малку знам да свирам на гитара, свирам на клавир и пеам,вели Даниел.
Тој додава и дека иако му одела добро работата на градилиште и таму стекнал добри пријатели, а во еден момент бил и унапреден, сепак музиката е она што тој отсекогаш го сакал…
Околу тоа кој мисли дека е фаворит на шоуто вели дека сите имаат и добри и лоши денови, но сите се дел од шоуто и можат да се мерат со светските ѕвезди.Даниел Кајмакоски, кој сите ги воодушеви како со раскошниот талент така и со скромноста, во изјава за Српскиот Курир, вели дека работел на градилиш

loading...
Loading...